maandag, mei 08, 2006

“PETER BAPTISTE NIEUWE TRAINER VCS ZATERDAG!!!!”

“PETER BAPTISTE NIEUWE TRAINER VCS ZATERDAG!!!!”

Peter Baptiste wordt de nieuwe trainer van VCS Zaterdag. Hij is gekozen uit verschillende trainers na een zorgvuldige selectieprocedure. Met het aantrekken van deze trainer meent VCS de juiste man binnengehaald te hebben.

Naast zijn vele jaren ervaring als speler in de zondag 1 van VCS is hij ook succesvol trainer geweest bij de zondagselectie. Tezamen met zijn jarenlange betrokkenheid bij de landelijke jeugd van VCS maakt dit hem de meest ideale persoon om de doelstellingen van VCS te verwezenlijken.

Het streven om binnen 3 jaar naar de 3de klasse te promoveren en het aantrekken van Peter Baptiste is voor meerdere spelers al aanleiding geweest om voor de zaterdagtak van VCS te kiezen.

Op 18 mei zal om 19:30 uur in de kantine van VCS een informatie-avond worden gehouden. Een ieder die geïnteresseerd is kan deze avond bijwonen. Uiteraard zal de nieuwe trainer hierbij aanwezig zijn. Voor verdere informatie kan men zich ook richten tot Barry Schols (tel. 06-24454625) of Oscar Tellekamp (06-21564644).