HMSH 1 - VCS 1 2-3 en KSD - VCS 2/3 5-3

Doordat VCS en HMSH grote plannen hebben voor de toekomst en een aantal nieuwe spelers hebben aangetrokken, was dit op voorhand al een topper.
De eerste helft begonnen we erg matig en veels te slap.
HMSH zat er bovenop en dat resulteerde in een 1-0 achterstand.
Gelukkig kwamen we redelijk snel terug in de wedstrijd door een doelpunt van Patrick Gorrissen.
De tweede helft werden er een paar wijzigingen aangebracht en we gingen beter voetballen.
Uitblinker Canberk schoot er twee onberispelijk in, de tweede nog mooier dan de eerste.
HMSH scoorde ook nog tegen.
Zo was de eindstand 2-3 in ons voordeel en zijn de eerste punten binnen.
HMSH is altijd een lastige tegenstander en daarom is deze uitslag erg knap.
Volgende week spelen we, thuis, tegen RFC 2000, die ook de 3 punten heeft gepakt.
Het beloofd een spannende wedstrijd te worden.

KSD veteranen - VCS 3 uitslag 5-3

Zo, dat was weer ff wennen, die eerste oefenpot. We speelden tegen KSD, allemaal mannen van 35+ maar er liepen wel een paar felle gasten tussen. Wij hadden bij het derde (nog even wennen hoor, het derde!) te maken met 4 afwezigen (Guus vakantie, Nico vakantie, Jorg die had een Jorgje en Erik weet ik niet) maar met Rogilio, Ricardo, Deniz en Ossie van 2 konden we toch ballen.
Fens keepte en deed dat goed, das dus geregeld voor komend seizoen:-) Hij had geen schuld aan de tegengoals. KSD kwam op 0-1 maar daarna lieten we zien dat we behoorlijk kunnen voetballen. Voor de rust zorgden Spoel en 2x Deniz na soms mooie combinaties voor 3 goals voor VCS, maar omdat ook KSD nog voor rust scoorde gingen we de rust in met een 2-3 voorsprong. Na rust werden we versterkt met Ritoe en je zou zeggen dat wordt dus een monsterscore maar helaas bleven de doelpunten uit. Er werd nog wel geschoten maar dat was op de militaire oefenterreinen achter de Waalsdorpervlakte. De conditie liet ons duidelijk in de steek en KSD bleek wat verder te zijn qua fysiek dan VCS en maakten de achterstand ongedaan. Het werd uiteindelijk 5-3 voor de gastheren. Bo en ondergetekende vielen nog uit met kuitblessure (leeftijdskwaal?) dus was nog een dompertje. Gasten, niets aan de hand, komende week lekker komen trainen met z'n allen, volgende zaterdag zijn we vrij, het 2e heeft dan wel een wedstrijd (tegen GDA) en de week daarna spelen we de eerste competitiewedstrijd thuis tegen Naaldwijk.