zondag, mei 21, 2006

VCS bezorgt MVV de eerste nederlaag

MVV '27 8 - VCS 2 uitslag 2-3!!!!!
Afgelopen zaterdag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma. MVV was de tegenstander, die ploeg was volgens mij rond de kerst al kampioen en met nul verliespartijen en meer dan 100 doelpunten vóór dachten die Maaslanders (is dat niet een soort kaas?) wel ff te gaan winnen. Onze tactiek was om MVV inderdaad even dat gevoel te geven om vervolgens snoeihard terug te slaan. En inderdaad, bij rust stond MVV, zoals gepland dus, met 2-0 voor, 2 doelpunten vielen er uit corners, waarbij sommigen het gevoel hadden dat de 2-0 wellicht door iemand gevangen had kunnen worden Toch kreeg ook VCS in die eerste helft een aantal goede mogelijkheden maar pogingen van Björn, Bob den Ouden en Nicoot waren niet doeltreffend. Na de thee, of in dit geval de extran, een herboren VCS dat MVV vanaf het eerste fluitsignaal vastzette. Kans op kans werd gecreëeëeeërd en uit een voorzet vanaf de rechterkant van Mechmet was het Bo die echt een onwijs mooi doelpunt diagonaal binnenkopte, de keeper stond aan de grond genageld en de 2-1 stond op het scorebord.
We gingen door met aanvallen en al snel werd bij één van die aanvallen Menno gevloerd binnen de zestien, ja en dat mag dus niet, pingel dus. Ossie wierp zich op als penaltynemer maar zoals jullie al uit zijn reactie hebben kunnen concluderen, dat was geen actie die voor herhaling vatbaar is We bleven gewoon aanvallen en even later werd een aanvaller van ons gevloerd en kregen we zowaar nog een pingel. Sven wist wel iemand die die pingel zou moeten nemen maar dat werd door die persoon niet helemaal in dank afgenomenen Uiteindelijk duurde het een minuut of zo voordat er iemand naar de bal liep. Het was Menno die het dit keer ging proberen en dat ging goed, 2-2. We roken bloed, zouden we kunnen gaan stunten? Een bal van Mechmet (volgens mij bedoeld als voorzet) verdween op miraculeuze wijze achter de MVV goalie, en dat was dus 2-3! Oeioeioeioeioei, een wonder hing in de lucht! MVV zette nog wel aan voor een eindspurt maar de achterhoede had in de tweede helft (toen Nico dus al languit bier lag te drinken) wél alles onder controle, behalve Roy die wat ruzie had met een brandnetelstruik Eindstand bleef 2-3, eerste nederlaag voor MVV en dat is toch wel leuk!
P.S. : Weet Len eigenlijk al dat Bo heeft gescoord?
P.S.2 : Weet Len eigenlijk al dat Ossie een pingel heeft gemist?