Na een uiterst slecht begin, wist VCS toch de overwinning binnen te slepen.
De eerste helft was slecht en meer valt er niet over te vertellen.
De tweede helft leverde veel meer actie op.
Al snel kreeg Barb een rode kaart, waarvan de scheids nu nog steeds een harde dopper heeft.
Een speler van de tegenstander kreeg ook de rode kaart en zo waren we weer in evenwicht, qua spelers dan.
Canberk, Patrick G, Iwan en Mehmet scoorde allemaal 1 keer.
Slecht spelen en toch de punten pakken.

Neta Dall 2 - VCS 2 3-6

De eerste wedstrijd voor het "nieuwe" tweede stond op het programma.
Met aanvulling van drie jeugd spelers, konden we met een volwaardig elftal beginnen.
We begonnen goed aan de wedstrijd en speelde goed en fris voetbal.
Neta Dall kreeg 1 kans en het stond gelijk 1-0.
Arwin was het daar niet mee eens en maakte het doelpunt van het seizoen.
Vanaf de aftrap schoot hij de bal vanaf de eigen helft over de keeper, 1-1.
Neta Dall kwam wat beter in de wedstrijd, voornamelijk omdat we achterin fouten maakten.
Al snel stond het 3-2.
Na wat omzettingen werd er weer goed gespeeld.
Simpel en doeltreffend, eindstand 3-6.
Doelpunten makers : Arwin 2, Ersin 1, Ben 1, Mustapha 1, onze geheime gast 1.

VCS 3 - Naaldwijk 6 4-5

Met aanvulling van 3 jeugdspelers die ook al met het tweede hadden gespeeld en BobM die ondanks andere zorgen toch aanwezig was, konden we gelukkig compleet beginnen tegen de jonge boeren uit het Westland. We kregen al snel wat kansen, waaronder een klein kansje van Batispoel, maar scoren lukte niet. Totdat de Ronaldino van VCS3 met de punt van z'n rechterschoen de bal voorbij de ver uit zijn doel komende keeper van Naaldwijk kon schuiven, 1-0 en heel VCS bulkte van het lachen:-)
Daarna nog wat kansen maar het was Naaldwijk dat voor rust 3x scoorde bij keeper Roy, die trouwens ook nog een pingel wist te stoppen. Bo en jeugdspeler Moes vielen geblesseerd uit, gelukkig kwam Ossie ons versterken en ondergetekende ging in het goal staan in de tweede helft, zodat Roy voorin ruzie kon gaan maken. Deze omzettingen leverde in de tweede een enorme hoeveelheid kansen op en 3 daarvan werden benut. Helaas werden er een veelvoud niet te missen kansen wel degelijk gemist en omdat Naaldwijk in de tweede helft 2x wist te scoren was de einduitslag 4-5. Helaas vielen in de tweede helft ook nog Ossie (hamstring) en Batispoel (lek geschopt) uit. Doelpuntenmakers VCS: Ritoe, Ritoe? ja Ritoe, echt waar!, 2x Roy en jeugdspeler Benjamin.